Lifestyle Masaj Sănătate

Acces Bars-o metoda dinamina de transformare a constiintei

2 iulie 2015

Îți amintesti când a fost ultima oară în viața ta când te-ai simțit complet relaxat?Sau, a trecut cam multă vreme de când ai avut parte de blândețe față de corpul și ființa ta?

Ce ai spune dacă ai afla că îți poți  schimba viața într-o oră, stând culcat,într-o poziție confortabilă și relaxată?A.C Bars,este o metodă care îți schimbă viața rapid, spre ușurință, bucurie și abundență!

Mii de oameni din întreaga lume au aflat acest lucru!

Se numește Acees Consciousnes The Bars.

*Ce este și cum funcționează Acces Bars?

Este o metodă dinamică de transformare a conștiinței si de eliberare a blocajelor emoționale,mentale si fizice,care te ajută să schimbi în bine, tot ceea ce vrei să schimbi în viața ta, cu ușurință totală. Este o metodă prezentă în peste 50 de țări din toată lumea.Este o tehnică de eliberare a stresului, prin care obții o pace profundă, claritate legată de ceea ce ești și ce vrei să creezi și o mai mare capacitate dea fi prezent în viața ta.

Bars este un proces energetic pentru corp ce conține 32 de puncte (bare energetice) pe cap, care atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale.

Aceste bare reprezintă componenta de stocare energetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem.

Dintre acestea putem menționa punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, conștientizare, iubire, prosperiatte, creativitate, putere, îmbătrânire, recunoștiință, sexualitate, bani, etc.

Fiecare gând, idee, atitudine sau decizie, blochează rularea energiei și limitează cpacitatea de a fi generativ în acel aspect al vieții tale.

Rulând energie prin aceste bare, blocajele se disipează și încarcătura electromagnetică se eliberează ca și cum am șterge niște fișiere vechi din computer. Folosind diverse instrumente, se creează spațiu liber pentru relații armonioase, claritate, sănătate, prosperitate, creativitate, curiozitate, o stare de bine și conectare cu tot ceea ce există.

O sesiune Bars îți poate aduce un sentiment de relaxare profundă, pace și liniște cum nu aia vut d emultă vreme. Astfle după ședințele de Bars, viașa ta va începe să se schimbe ca urmare a eliberărilor.

Vei descoperii că judeci mai puțin și răspunzi mai conștient situațiilor, că ai mai puține gînduri negative și că ai un sentiment continuu de ușurință, indiferent de ce situații se prezintă în viața ta.

Acces Bars este o invitație la eliberarea corpului și a minții de judecați. gânduri fixe, credințe limitative și/sau blocaje energetice.

O ședință de Bars durează între 60-90 de minute, timp în care se acționează asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 3-5 minute.

Această terapie nu prezintă contraindicații, fiind recomandat a se efectua și copiilor.În cazul acestora, sesiunea va fi în jur de 30 de minute.

În general, se recomandă 1-2 sesiuni pe săptămână, dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte pacientul nevoia.

* Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Bars?

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însă, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane  adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și în cadrul unui mediu zgomotos. Unele persoane văd imagini, altele resimt senzații în corpul lor, precum :furnicături, căldură, spasme sau fiori.

Apar și manifestări din punct de vedere emotional, plâns sau râs cu voce tare, pentru nici un motiv aparent. SEntimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars. Fiecare sesiune va fi diferită de fiecare dată, chiar dacă se repetă cu același terapeut.

*Când este recomandat să faci Bars?

În orice situație de sănătate și de viată se poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide și în miraculoase. Bars poate fi folosit în suparari, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultatți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, tulburări psihice și lista poate continua la infinit.

O ședință de Bars poate produce mai multe transformări față de ani întregi de terapie.

În cel mai rău caz, după o ședință de Bars te poți simți ca după un masaj de relaxare, iar în cel mai bun caz, întreaga viață se va schimba.

Atunci când devii mai conștient, situațiile din viața ta se schimbă miraculos. Este timpul acum și pentru TINE să alegi să fi și să creezi conștient?

Este viașa TA,ALEGE!

*Care sunt beneficiile după o sesiune de Bars?

Există atât de multe beneficii încât nu există spațiu suficient pentru a le numi pe toate aici.

Mai jos veți găsi doar câteva dintre beneficiile comuneȘ

  • Persoanele sau situațiile care ți-au creat mari dificultăți în viața ta, dintr-o dată nu te mai deranjează,văzând totul dintr-o altă perspectivă.
  • După o sesiune de Bars, vei beneficia de o relaxare profundă, în acelasi timp simțindu-te plină de  energie.
  • Fiecare aspect al vieții tale va fi abordat cu mai multă ușurință, găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai.
  • Va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funționează în viața ta, tot ceea ce te limitează în decizii fiind eliminat.
  • Apare o stare de fericire, starea de depresie dispărând la multi, după doar o singură sesiune.
  • Se va observa o creștere a performanței la locul de muncă, fără a studia mai mult.
  • Ajută la recuperarea mai rapidă în cazul  rănilor mai vechi sau noi, în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătațirea stării de sănătate generală.

Vei începe să te schimbi și lumea din jurul tău va începe să se schimbe.

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu