Masaj Sănătate

Terapia Raindrop

13 septembrie 2016

De ce terapia Raindrop este pentru tine?

Ai simțit vreodată o ploaie tropicală cum îți mângâie pielea și-ți răsfață simțurile? Visezi să dansezi într-o ploaie caldă? Vrei să te inunde în totalitate pacea interioară, fără să te compleșească oboseala sau durerea și să fii capabil să te vindeci de orice stare negativă?

Ei bine, nu este nevoie să pleci într-un concediu exotic, la mare depărtare, ca să ai parte de această senzație. Detoxifierea fizică și trezirea puterii de autovindecare a organismului au fost preocupări de demult ale înțelepților tribului nativ american Lakota. Ei au fost primii care au descoperit puterea uleiurilor esențiale asupra fizicului și psihicului uman. În prezent, tehnica lor a fost testată și adoptată în clinici de specialitate sub numele de terapia Raindrop.

Hai să vedem în continuare în ce constă puterea vindecătoare a acestei terapii revoluționare!

Terapia Raindrop – de ce este necesară

Dacă noi ți-am spune că te poți simți complet lipsit de griji, relaxat și capabil să te eliberezi de toate emoțiile și toxinele din organism, chiar aici în orașul tău? Trebuie doar să te simți pregătit.

Terapia Raindrop se bazează pe faptul că multe tipuri de scolioză și probleme ale coloanei vertebrale sunt cauzate de viruși sau bacterii care se deplasează în corpul nostru de-a lungul coloanei vertebrale. Datorită acestor toxine avem inflamații sau abateri ale șirei spinării care ne cauzează durere, disconfort, tulburări de mers și echilibru, afecțiuni reumatismale articulare, dezechilibrări energetice și chiar probleme ale sistemului imunitar și nervos.

Toate aceste probleme care pot apărea în viața noastră sunt interconectate și, dacă le lăsăm să persiste prea mult, fără să le tratăm, ele pot aduce mereu alte complicații. De aceea, în toate aceste cazuri, este recomandată terapia Raindrop tocmai datorită modului ei de aplicare și funcționare.

Vechii indieni Lakota au descoperit că uleiurile esențiale îi ajutau să dobândească o stare de bine avansată și să declanșeze puterea vindecătoare a propriului organism. Astăzi, prin ceea ce ei numeau „tămăduire” noi înțelegem „detoxifiere” și, drept consecință, dobândim mai multă energie, reducem durerile articulare și disconfortul și, prin urmare, suntem mai fericiți.

Această vindecare ajunge la toate nivelurile minții, corpului și emoțiilor, pe același principiu ca al indienilor Lakota.

Totuși, pentru a te bucura pe deplin de efectele terapiei Raindrop, trebuie să fii disponibil și să ai o dorință reală de vindecare, în momentul tratamentului. Starea ta psihică o influențează în mod direct pe cea fizică și trebuie să te lași purtat de val dar să conștientizezi toate problemele pe care vrei să le vindeci și să îți dorești acest lucru cu adevărat.

Cum funcționează terapia Raindrop?

Pentru o vindecare permanentă, ai nevoie de mai multe sesiuni de terapie Raindrop.

Atunci când pășești pragul salonului Deea pentru a începe o sesiune, trebuie să îți lași grijile și problemele cotidiene la intrare. O dată dezbraci haina ta de angajat, om căsătorit sau orice altă postură ai avea și a doua oară dezbraci haina pe care o porți, rămâi cu spatele gol, te așezi confortabil cu fața în jos pe un pat și poți închide ochii și să te gândești la ce te relaxează mai mult, în timp ce terapeutul nostru pregătește uleiurile esențiale.

În cadrul terapiei Raindrop sunt necesare 9 uleiuri antibacteriene și antivirale, în formule puternice, care sunt picurate de terapeut de-a lungul coloanei vertebrale.

Cu ajutorul unei mișcări de mângâiere bine gândite înainte, uleiurile sunt răspândite pe întreaga coloană. Ai încercat ceva similar până acum?

O sesiune durează aproximativ două ore, pe care le vei simți ca și cum ai fi într-un concediu exotic, într-o zonă tropicală, complet relaxat și lipsit de disconfort. Te vei lăsa descătușat de orice formă de dezechilibru și vei simți cum recapeți echilibru fizic, mental și emoțional.

Efectele primei ședințe pot fi puternice dar de scurtă durată pentru tine, mai ales dacă nu ai experimentat nimic similar până acum. Însă, pe măsură ce încerci mai multe sesiuni, în mod constant, la recomandarea terapeutului, vei vedea cum vei începe să-ți controlezi stările pozitive și să îți menții organismul sănătos cât mai mult timp.

Beneficiile terapiei Raindrop

Dintre cele mai importante efecte, le amintim pe următoarele:

  • Reduce durerile de spate, mușchi și articulații
  • Înlătură bacteriile și virușii din organism (detoxifiere)
  • Relaxează și revigorează organismul, îndepărtând urmele de stres
  • Ajută la realinierea și îndreptarea coloanei vertebrale
  • Îmbunătățește circulația sângelui
  • Întărește sistemul imunitar
  • Echilibrează stările și emoțiile negative, făcând loc celor pozitive

Așadar, dacă vei urma acest tratament de răsfăț o dată pe săptămână, vei vedea cu siguranță efecte pozitive! Totuși, pentru a accentua starea de bine pe care ți-o oferă terapia Raindrop, încă după prima ședință, ai nevoie să adopți un stil de viață sănătos prin mai multă mișcare zilnică și un consum mai ridicat de apă.

Tu ești pregătit?

Terapia Raindrop este pentru tine și pentru oricine dorește să-și redobândească echilibrul fizic și psihic, pentru a face față agitației și stresului de zi cu zi. Așadar, dacă pui sănătatea pe primul plan și vrei să încerci o terapie vindecătoare cum nu ai mai experimentat până acum, contactează-ne pentru a stabili o programare folosind datele de pe pagina de Contact!

 

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu