Cosmetică Sănătate

Terapia cu Oxigen Hiperbaric

26 februarie 2021
Terapie cu oxigen hiperbaricric

Oxigenul hiperbaric a devenit una din terapiile preferate in infrumusetare pentru rezultatele ce se obtin imediat asupra ridurilor, petelor pigmentare, lipsa fermitatii si tonusului pielii.
Procedura in sine,are la baza infuzia profunda de oxigen de mare puritate care, reconstruieste si repara celula pielii iar, asociata cu diverse substante medicale: nutritive, hidratante,antioxidante, acizi, aminoacizi, vitamine, colagen, potenteaza rezultatele dorite. Astfel pielea devine imediat mai tonica, ferma, luminoasa, elastica, intinerita. Combinatia de substante, se stabileste in urma unei diagnoze de ten luand in calcul toti factori implicati.
Aceasta terapie este placuta, relaxanta, revigoranta si non-invaziva, cu rezultate vizibile de la prima sedinta si se poate aplica pe orice zona a pielii fara contraindicatii. In Centrul DeeA, o aplicam la nivelul fetei, pe gat si decolteu. Durata unei  sedintei este de 60-90 minute deoarece o asociem proceduri de Microdermabraziune, Ultrasonic, LED Therapy, Mezoterapie.

Se recomanda:

-Oricarui tip de ten
-Elimina ridurile fine si ridurile
-Elimina petele pigmentare
-Hidrateaza in profunzime cu efecte de durata
-Benefica si pentru zona sensibila a ochilor
-Tonifica si reda fermitatea pielii
-Benefica in cazul arsurilor solare
-Benefica in tratamentele acneice
-Estompeaza cicatricile

Va asteptam in Centrul DeeA pentru bucurii binemeritate!

Mirela Flostoiu Cosmetolog

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu