Masaj Sănătate

Terapia Feelings

13 septembrie 2016

Terapia Feelings – relaxare, eliberare si energie pozitiva

Te-ai simțit vreodată copleșit de emoții? Fie că te aflai în preajma unui examen important din viața ta, fie că trebuia să susții o prezentare în fața unui public larg sau indiferent în ce altă situție copleșitoare te-ai aflat, sigur ai trăit și tu până acum cel puțin o dată sentimentul că emoțiile abia îți permit să vorbești și te împiedică să excelezi în ceea ce faci.

Sentimentele și emoțiile sunt o parte importantă a vieții noastre. Însă, uneori, cu greu simțim că le putem controla. Felul cum reacționăm la evenimentele și stimulii de zi cu zi se datorează experiențelor noastre din trecut. Chiar dacă multe dintre ele au fost uitate, anumite experiențe mai puternice sau chiar traumatizante sunt stocate în creierul nostru și ne influențează fiecare aspect al vieții din prezent.

Dacă am acumulat mai multe astfel de experiențe, este posibil ca ele să fie cauza pentru care uneori, în prezent, ne simțim limitați de frică, de lipsa de încredere în sine sau de sentimentul de vinovăție pentru toate lucrurile rele care ni se întâmplă. Atunci, ne limităm în deciziile pe care le luăm și mai mult rău ne facem. Dacă lăsăm aceste emoții să ne controleze viața, atunci vom avea o viață trăită permanent cu frica de a evolua și ne vom plafona într-o existență limitată.

Totuși, nu am ales astăzi să vorbim despre o astfel de situație, ci despre felul cum o putem preveni. Singura persoană aflată în controlul emoțiilor tale ești tu și vrem să-ți oferim o cale prin care să scapi de informațiile eronate din memoria ta și să te eliberezi de sentimentele negative care îți influențează viața și te împiedică să îți îndeplinești propriul destin.

Soluția se numește terapia Feelings și ea poate fi practicată la noi în salon. Iată în ce constă ea.

Terapia Feelings: soluția pentru a scăpa de emoțiile negative

Terapia Feelings, la fel ca terapia Raindrop, se bazează pe puterea vindecătoare a uleiurilor esențiale.

Este o terapie foarte plăcută și relaxantă, care constă într-un masaj realizat cu ajutorul a șase uleiuri esențiale, fiecare cu o anumită putere și aromă.

În urma unei ședințe de aproximativ două ore, te vei simți complet detașat de emoții și trăiri negative și, mai ales, vei fi eliberat spiritual

O terapie se repetă ori de cât ori este nevoie, la recomandarea terapeutului tău, în funcție de cât de puternice sunt emoțiile cu care te confrunți și de cât de mult este nevoie pentru a rescrie informațiile eronate din memoria ta celulară, care duc la declanșarea acestor emoții.

Pentru a te bucura și mai ușor de efectul acestei terapii, trebuie să fii pregătit să elimini complet aceste emoții negative cu care te confrunți și să îți dorești foarte mult acest lucru. Totul ține de tine, până la urmă. Uleiurile și orele de relaxare pe care le vei petrece la noi în salon vor reprezenta impulsul care va duce la eliberarea ta.

De ce să alegi terapia Feelings?

În fond, de ce să scapi de emoțiile negative care îți influențează viața de zi cu zi? Dacă îți dorești să duci o viață normală, ambițioasă și să evoluezi continuu, trebuie să fii pregătit să ieși din zona ta de confort și să faci primii pași în afara ei.

Terapia Feelings este unul din acei pași. Pentru persoanele în care domină sentimentul de frică, terapia Feelings poate fi chiar primul și cel mai puternic pas.

Cele șase uleiuri esențiale au, fiecare, rolul lor în vindecarea ta. Proprietățile și compoziția lor naturală, din cea mai pură parte a plantelor, combinată cu masajul terapeutic de care poți avea parte la noi în salon, te pot ajuta să:

  • Previi atacurile de panică prin dobândirea încrederii în tine și a curajului de a merge înainte
  • Trăiești în armonie cu tine însuți și cu cei din jur, fără stres și într-o stare continuă de bine
  • Ierți mai ușor orice persoană care ți-a cauzat disconfort sau chiar experiențe traumatizante
  • Fii prezent la evenimentele care se întâmplă în jurul tău, aici și acum, pentru că frumusețea vieții constă în a trăi prezentul, nu în a fi ancorat în trecut și viitor
  • Te eliberezi de sentimentul de furie și supărare
  • Stabilești conexiuni cu esența ta și să-ți întărești echilibrul spiritual

Ești pregătit să îmbrățișezi acest echilibru și să redobândești încrederea în puterile tale? Ai acum posibilitatea să faci primul pas, iar noi vom fi acolo să ne asigurăm că îl vei face într-un mod echilibrat.

Te așteptăm la salon Deea pentru prima ta sesiune de terapia Feelings!

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu