Cosmetică

Un nou inceput: te asteptam sa ne redescoperi

6 septembrie 2016

 

Timp de 15 ani, la salon Deea, am oferit experiențe speciale și momente de relaxare pentru toți clienții noștri. Acum, a sosit momentul să facem o schimbare importantă pentru noi și de interes pentru tine…

Ne schimbăm sediul!

Începând cu data de 15 septembrie 2016, te așteptăm să ne redescoperi într-un nou sediu, mai mare și mai primitor, situat pe str. Berzei nr. 8F.

Dacă până acum te-am obișnuit cu atmosfera intimă și primitoare a fostului nostru sediu de pe Valea Cetății nr. 32, te anunțăm că, de acum înainte, vei avea parte de răsfăț total și momente de delectare unice, în noul spațiu adecvat pe care l-am amenajat deja pentru tine.

Schimbarea de sediu nu vine singură…

Am devenit Centrul de Sănătate și Frumusețe Deea

Odată cu această schimbare, evoluăm. Știm exact ce trebuie să îți oferim de acum înainte și suntem deja cu un pas mai aproape de misiunea noastră.

Începând cu data de 12 septembrie, salonul Deea devine Centrul de Sănătate și Frumusețe Deea. Sloganul nostru s-a schimbat din „Salonul familiei tale” în „Beauty & Holistic Therapy”, deoarece vrem să te ajutăm nu doar să arăți mai bine ci și să mănânci sănătos și să te relaxezi cu ajutorul masajelor noastre și terapiilor holistice.

Suntem de părere că frumusețea nu vine doar dacă îți îngrijești părul, îți faci manichiura și pedichiura și urmezi tratamente de estetică corporală. Frumusețea vine și dacă îți menții corpul sănătos printr-o alimentație adecvată, prin mișcare zilnică și prin relaxare cu ajutorul masajelor și tratamentelor holistice.

De ce ne mutăm?

În viața fiecărui salon de estetică, vine un moment de cotitură în care trebuie să decidă ce schimbări să facă pentru a satisface și mai mult nevoile clientelor sale. Așa s-a întâmplat și la noi: în tot acest timp în care am cunoscut mii de cliente, am învățat foarte multe de la ele și știm și mai bine ce să le oferim.

În plus, odată cu trecerea anilor, modul de viață al clientelor noastre s-a schimbat și nevoile lor au evoluat. În momentul de față ne adaptăm și vrem să oferim soluții nu doar de înfrumusețare, ci și de menținere a sănătății și nutriție.

Spațiul din vechiul nostru sediu, deși l-am îndrăgit foarte tare, nu ne permitea să oferim clientelor noastre masajele și terapiile holistice la nivelul la care ne doream. De acum înainte, vom dispune de spații adecvate și generoase, dedicate acestor tipuri de servicii. Aici vom practica toate masajele și terapiile pe care le avem în ofertă și ne vom asigura că ai parte de toate beneficiile lor.

De acum înainte, crede-ne, dacă te lași pe mâinile magice ale terapeutelor noastre, te vei simți ca și cum Raiul de pe pământ ți-ar invada corpul! În plus, totul va decurge într-o atmosferă relaxantă cu lumânări, muzică ambientală și căldură, departe de agitația urbană, pentru ca tu să te eliberezi de stres și de grijile tale zilnice.

Te simți pregătită să ne redescoperi? Te așteptăm cu mult drag la noul sediu în Brașov, pe str. Berzei nr. 8F, începând cu data de 15 septembrie când are loc deschiderea oficială!

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu