Cosmetică

Tatuarea sprâncenelor

11 august 2015

De câte ori nu te-ai simțit stânjenită din cauza a două, trei fire de păr care stricau toată forma sprâncenei?
De câte ori te grăbești și uiți de pensat, acel element aparent insignifiant, dar care poate schimba întreaga fizionomie a feței tale?
De câte ori ai apelat la o cosmeticiană care ți-a dat o formă frumoasă a sprâncenelor, iar tu, oricât ai încercat, nu ai reușit să o imiți?

Pentru toate acestea și multe alte probleme legate de pensat, Salon Deea vine cu un posibil și eficient remediu, tatuarea sprâncenelor.

Ideea nu este tocmai recentă în România, iar specialiștii de la Salon Deea s-au gândit să o îmbrățișeze pentru a le oferi clientelor calitate la cele mai înalte standarde.

De ce tatuarea sprâncenelor?
Pentru că forma sprâncenelor influențează aspectul general al feței. Asemenea unui tatuaj uzual sau a unui machiaj semipermanent, acest procedeu estetic vine în ajutorul clientelor care doresc să aibă o fizionomie perfectă oricând.

Forma feței este unul dintre elementele care influențează alegerea formei sprâncenelor.

Tatuarea sprancenelor in functie de forma fetei

Pentru o față rotundă – sprâncene arcuite

Pentru o față ovală (considerată a fi forma perfectă a feței) – sprâncene de orice tip, excepție cele arcuite care pot înăspri celelalte trăsături ale feței

Pentru o față pătrată – sprâncene în formă de S sau puțin arcuite care să echilibreze linia mandibulei

Pentru o față diamant – sprâncene arcuite și puțin mai groase pentru a diminua lățimea tâmplelor

Pentru o față alungită (mai pronunțată decât cea ovală) – sprâncene cu formă plată

Pentru o față inimă – sprâncene arcuite pentru un echilibru armonios.

 

Forma sprâncenelor va fi aleasă conform dorințelor clientelor completate de sfaturile specialiștilor de la Salon Deea. Simularea sprâncenelor este o primă etapă. Se va desena forma aleasă de comun acord, iar tatuarea sprâncenelor se va face fie într-o formă plină, fie fir cu fir. De aseamenea, alegerea va fi făcută în conformitate cu preferințele și nevoile clientei. Sprâncenele nu vor fi epilate în totalitate, tatuarea făcându-se printre firele de păr existente.

Alte două elemente, culoarea părului și tenul clientei vor determina alegerea culorii sprâncenelor. Chiar dacă în primele două, trei zile tatuajul va fi mai pronunțat, în timp acesta va ajunge la culoarea corectă.

Esteticienii vor ajuta clientele și cu sfaturi post-tatuaj. Zona tatuată va fi ușor iritată în zilele imediat următoare, însă cu cremele recomandate și cu igiena zilnică iritația va trece în scurt timp. Este important să se evite: expunerea îndelungată la soare, înotul, sauna sau solarul, transpirația excesivă, atingerea feței cu mâinile sau cu obiecte murdare.

Procesul de tatuare durează 1,5 ore aproximativ și nu este dureros. Se aplică o anestezie locală, iar ustensilele folosite vor fi desfăcute chiar în fața clientelor pentru siguranța acestora. Tatuajul se realizează într-o singură ședință, rareori fiind cazul unei repetări la diferență de 2-8 săptămâni de la ședința inițială.

Timp de 2-4 ani, clientele se vor elibera de grija pensatului obișnuit și vor avea constant forma sprâncenelor dorită. Această durată de viață a tatuajului poate să difere de la o clientă la alta, mai mulți factori contribuind la păstrarea ei: stilul de viață, tipul de piele, culoarea tatuajului, tenul, expunerea la soare.

Soluție pe termen lung, trend, nevoie sau dorință, tatuarea sprâncenelor te poate ajuta în rezolvarea mai multor probleme. Renunță la creioanele dermatografe, la fardurile de sprâncene, bucură-te de mai mult timp dedicat ție și de o fizionomie perfectă la orice oră! Apelează la sfatul specialiștilor! Încearcă o experiență personalizată nevoilor și dorințelor tale în cadrul Salonului Deea!

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu