Cosmetică Estetică Masaj

Arată altfel! Încearcă un tratament ayurvedic facial!

14 octombrie 2016

Doar 60 de minute. Atât ai nevoie ca să îți relaxezi și să îți reîntinerești pielea feței. Știm că sună prea bine să fie adevărat, însă acesta este doar unul din efectele lifting-ului facial prin tratament ayurvedic. Hai să le descoperim pe restul!

Dacă vrei o alternativă naturală, mai simplă și rapidă la lifting-ul facial chirurgical, atunci lifting-ul facial prin masaj ayurvedic este opțiunea pe care o cauți. Ai nevoie doar de o ședință de 60 de minute, de mâinile miraculoase ale uneia din terapeutele noastre și de uleiul de Argan pe care îl folosim în timpul masajului. Atât îți trebuie ca să te convingi de beneficiile tratamentului ayurvedic facial și să îți dorești mai mult!

Tratament ayurvedic: rezultatul este uimitor!

Sună prea simplu, însă tehnica de masaj folosită se bazează pe principiile ayurvedice de echilibrare energetică, în completare cu tehnici de presopunctură și drenaj limfatic. Este nevoie de pregătire intensă din partea unui terapeut pentru a putea oferi lifting facial prin masaj indian și tratament ayurvedic, însă, din fericire, la noi în salon te vor întâmpina persoane cu astfel de experiență.

În timpul masajului ayurvedic, vei simți cum corpul, mintea și spiritul lucrează împreună și sunt stimulate de masarea delicată a scalpului, a feței, a gâtului și a umerilor cu ulei de argan.

Rezultatele pot fi văzute chiar și în urma primei ședințe. Vei simți pielea feței mai tânără și relaxată, mai elastică și mușchii detensionați, ceea ce îți va oferi o înfățișare frumoasă și cuceritoare. Vei avea o stare de spirit mai bună și vei simți nevoia să zâmbești mai mult, arătându-ți chipul luminat cu mai mult curaj decât înainte. Cu siguranță vei primi înapoi multe zâmbete și vei întoarce priviri curioase, în special din partea celor care te cunosc. Ei vor fi cei care vor observa rapid această schimbare.

Da, într-adevăr, tratamentul ayurvedic te ajută să întârzii îmbătrânirea.

Uleiul de Argan, „Elixirul Tinereții”

Acest tip de ulei este unul rar întâlnit. Proprietățile sale organice miraculoase îl fac să fie dorit de toată lumea, fiind considerat unul din cele mai prețioase uleiuri din lume.

Uleiul de Argan provine din extragerea acizilor grași esențiali din semințele de arbust de Argan care este foarte rar. Singurul loc din lume unde crește acest arbust este Maroc, la poalele munților Atlas. De aceea, se mai numește și ulei marocan.

Acest ulei este foarte bogat în antioxidanți și conține o cantitate impresionantă de acizi nesaturați și vitamina E, având proprietăți hidratante, nutritive și de protecție a pielii. El este un adevărat remediu împotriva îmbătrânirii și te ajută parcă să oprești timpul pe loc când vine vorba de pielea feței tale.

Uleiul de Argan atenuează ridurile și este un optim remediu pentru a trata începutul de calviție (căderea părului) sau părul degradat (care are aspect neîngrijit).

În plus, alte beneficii pe care le are acest ulei sunt: buna circulație sangvină, protecția sistemului imunitar, hrănirea și regenerarea pielii și refacerea stratului hidrolipidic.

Însă, toate aceste beneficii sunt accentuate atunci când uleiul de Argan este aplicat cu ajutorul mâinilor experimentate ale unui terapeut, în special într-o ședință de lifting facial prin masaj ayurvedic.

Imaginează-ți toate beneficiile tratamentului ayurvedic, de care am vorbit într-un articol anterior, adunate cu beneficiile uleiului de argan și ce efect vor avea ele împreună pentru corpul tău!

Dacă vrei să ai parte de toate acestea, spune-ne când ai la dispoziție 60 de minute ca să vii pe la noi la salon. Te așteptăm cu mare drag!

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu