Cosmetică

Maria Galland are grijă de tenul tău

10 august 2015

De peste 50 de ani, MARIA GALLAND se dedică unei misiuni aparte: armonizarea frumuseții interioare cu cea exterioară.

Maria Galland, marea doamna a Franței, considera că pielea este „un mozaic de necesităti dintre cele mai diverse“, a cărei frumuseșe trebuie păstrată cu o îngrijire personalizată pentru fiecare femeie.

Maria Galland este o esteticiană.Cuvintele care o definesc: Feminitate, personalitate puternică, vizionară, autoritară, perfectionistă, profesionistă.

  

ISTORIA MĂRCII MARIA GALLAND

Totul a început în 1962 când Maria Galland, o esteticiană, a înghetat vârsta clientelor sale prin utilizarea unei măsti alcătuită  dintr-un amestec de pudre minerale. Ea a descoperit că diferitele creme de sub masca erau absorbite și a observat un exceptional efect modelant și de lifting. Ovalul feței era restructurat iar trăsaturile complet destinse. Masca modelantă se nâscuse.

Masca modelantă avea rezultate atât de bune asupra culorii tenului și tonusului încat femeile întrebau de tratamente pentru acasa, care să prelungească acest efect. Maria Galland a creat atunci prima crema: crema nr. 5, un tribut adus lui Coco Chanel, testată cu succes atunci pe arsuri, de profesorul Gros în Strasbourg. Apoi au venit crema nr. 17, crema nr. 2.

În 1978 ea a creat două companii: o unitate de producție și o firmă de marketing. În 1981 ea a găsit un partener financiar: un grup farmaceutic german care a restructurat firma și a oferit dezvoltare internațională.

Programul Emphyteuse a fost creat în 1991: o noăa generaîie de produse de îngrijire cu o textura ușoară. Ambalajele deveneau din ce în ce mai moderne.

A fost dezvoltat apoi tratamentul Emphyteuse. Combina efectul măștii modelante cu textura Cocoon-ului și atrage mulți consumatori pentru efectul antistres.

Tratamentul Îngrijire Delicată a fost lansat în 1996. Amplifica efectul măștii modelante prin adaptarea la noua piață care este constituită în proporție de 70% de femei moderne, care au tenuri sensibile. Astăzi Maria Galland are o distribuție selectivă, fiind în topul Institutelor de Înfrumusețare din Franța, la fel ca și în întreaga lume.

FILOSOFIA MARIA GALLAND

Procedând ca un profesionist ce tinde spre perfecțiune, Maria Galland arată că:
„Tipul de ten nu este o caracteristică comună… fiecare piele este unică”
„Frumusețea trebuie luată ca un întreg, tratamentele trebuie făcute în funcție de particularitațile specifice fiecărei persoane”

Cu acest tip de convingere, cum vom fi profesioniști cu fiecare client? Esteticiana trebuie sa găsească exact cum se simte fiecare clientă și cum își îngrijește tenul. Esteticiana trebuie să fie interesată de frumusețe ca întreg.

Maria Galland a creat astfel: „arta de a vorbi despre frumusețe cu fiecare femeie în parte” ca un state of art.
Pe lângă creme, Maria Galland are o gama pentru machiaj cu culori vibrante, delicate și apetisante.

  

CUVINTE CHEIE ÎN FILOSOFIA MARIA GALLAND

O filosofie perfecționistă:

Fiecare piele este unică / frumusețea ca un întreg.
Consultația de frumusețe.
Dialogul despre frumusețe / autenticitate.

Produsele Maria Galland le găsiti în salonul nostru, situat pe strada Valea Cetății nr 32. Vă așteptam de luni pînă vineri de la 8-20 și sâmbăta de la 8-15.

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu