Cosmetică

Tratament de restructurare cu infraroșii Oway

16 iunie 2016

Gama Oway a ajuns la Salon Deea cu un tratament de restructurare a firului de par!

 

Tratmentul conține  REBUILDING SERUM, MINERAL SALTS, CERAMIDES, REBUILDING HAIR BATH, REBUILDING SPRAY .   Toate substanțele active sunt extrase din plante, procesate la rece.

REBUILDING SERUM 

Baza fluidă proteică de reconstrucție capilară

Are o formulă specifică cu extracte de iris biodinamic, busuioc biologic și proteine vegetale concentrate biomimetice care repară lanțurile de cheratină interne ale firului de păr. Conține un complex energizant de multivitamine.

MINERAL SALTS

Concentrate de reparare

Concentrat de săruri minerale ( fier, magneziu, zinc, cupru, siliciu) ce remineralizează structura capilară, oferind hidratare profundă și moliciune. Acționează ca un adjuvant pentru penetrarea proteinelor în interiorul firelor de păr.

CERAMIDES

Concentrat de reparație

Concentrat de ceramide eficiente în restabilirea corpului și protecția părului. Restabilește componentele lipidice ale părului și creează o peliculă protectoare în jurul cuticulei, împotriva agresiunilor externe, chimice, mecanice și climatice.

REBUILDING HAIR BATH

Baie de restructurare a părului deteriorat

Curăță delicat respectând stratul hidro-lipidic al pielii. Extractul de iris biodinamic mărește rezistența firului de păr la agresiunile externe. Extractul de busuioc biologic oferă structură părului tratat și deteriorat.

REBUILDING HAIR MASK

Mască de restructurare pentru părul deteriorat

Tratament intensiv, aduce materie proteică părului, repară și sigilează cuticula. Compus de hrănire și reparare profundă grație complexului de amino-acizi naturali și amestecului de extracte de iris biodinamic și busuioc biologic.

REBUILDING SPRAY 

Spray pre-styling pentru păr deteriorat

Complexe de proteine naturale și extracte de iris biodinamic și busuioc biologic oferă forță și strucutră , realizând o barieră de protecție față de sursele de căldură. Îmbunătățește pieptănarea în fazele de styling și crește finețea și strălucirea părului.

Tramentul este completat de o placă la rece  pentru regenerare profundă a părului, cu un sistem de ultimă generație bazat pe ultrasunete și raze infraroșii, având ca rezultat un păr sănătos, puternic și luminos!

Tratamentul complet  trebuie repetat în salon  cel puțin o dată pe lună. Pentru părul foarte deteriorat din cauza vopsitului excesiv sau la părul blond agresat de vopsitul excesiv, se recomandă repetarea tratamentului o dată pe săptămână.

Pentru menținerea efectelor benefice ale tratamentului la salon dar și prin utilizarea la domiciliu sunt recoamnate REBUILDING HAIR BATH , REBUILDING HAIR MASK , REBUILDING HAIR SPRAY  de 1-2 ori pe săptamână.

 

 

 

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu