Cosmetică

Algele marine

11 august 2015
Marea este originea vieții și acoperă trei sferturi din suprafața pământului, iar în acest joc complex al echilibrului algele marine joacă un rol fundamental. Prin natura lor algele marine conțin între 50.000 și 100.000 de ori mai multe oligoelemente decât cele prezente în apa mării.

Beneficiile cosmetice ale algelor marine
Aplicate direct pe piele, algele marine au o mare afinitate pentru piele. Concentrația lor ridicată de proteine, vitamine, carbohidrați, minerale și oligoelemente (iod, magneziu, potasiu, fier, selenium, zinc) reprezintă un tratament într-adevar complet.

Componentele algelor (mineralele, oligoelementele, vitaminele și polifenolii din struguri) au numeroase efecte benefice asupra pielii:

  • protecție ridicată împotriva oxidării și a radicalilor liberi
  • colagenul în condiții optime are un efect de fermitate asupra pielii și uniformizează tonicitatea pielii
  • îmbunătățește microcirculația, în consecință activează toate funcțiile vitale ale pielii
  • colagenul, elastina și acidul hyaluronic, toate situate la nivelul dermei, se găsesc în concentrații optime și ca atare pielea devine mai elastică
  • conferă relaxare pielii

După ce au încântat clientela marilor centre de frumusețe din Spania și alte 30 de tări din Asia, Europa și America, aceste produse minunate din linia Kianty Spa a prestigioasei companii Bruno Vassari au fost aduse pentru prima oară și în România în cadrul salonului nostru . Vă invităm să vă bucurați de ele.

Terapia prin înfășare oferită în centrul Deea Salon SPA&BEAUTY este nouă în România și se efectueaza cu produse Bruno Vassari, produse de cea mai bună calitate, rezultatul ultimelor cercetări în domeniul esteticii corporale. Tratamentul cu benzi, cum îl mai numim, are efecte imediate și este recomandat a fi inclus în tratamentele de slăbire intensivă sau a fi folosit ca tratament unic de slăbire intensivă.

REZULTATELE SALE:
Se dau jos între 1 și 4 cm în talie și până la 2-3 cm pe șolduri încă de la prima ședință!!

Până acum nu v-am vorbit de miracole, însa acest tratament, încercat pe pielea noastră, testat și de multe dintre cliente noastre, este cu adevărat spectaculos.

ETAPE:
Înaintea începerii tratamentului se notează măsurile clientei pe fisa sa pentru a verifica rezultatele spectaculoase ale tratamentului.

  • Se aplică un peeling din gama pe baza de vinoterapie în combinație cu alge marine rare Kianty Spa, amestecat înainte cu o măsură de ulei special din gama Body Energy și se masează pe zona care urmează să fie acoperită de mască. Se înlătură excesul de peeling
  • După uscarea pielii se aplică crema termoactiva Body Energy până la absorbția completă. Această cremă va stimula circulația sanguina și va crește simțitor temperatura epidermei.
  • Se amestecă un gel criotermic modelator numit EDERALIS din gama Body Energy cu apă. Se umezesc bandaje elastice cu amestecul realizat și se aplică bandajele pe zona ce urmează a fi tratată, se acoperă cu un prosop și se lasă 30 minute. În această etapă se produce o scădere a temperaturii corpului și, de asemenea, o irigație a țesuturilor profunde. Pe această dublă acțiune se sprijină rezultatul spectaculos al acestui tratament. Se va simți o senzație de frig. De asemenea, EDERALIS are acțiune lipo-reducatoare puternică: el topește grasimeă, transformând-o în lichid, care va fi ulterior eliminat din corp pe cale naturală. De aceea, rezultatele sunt stabile și de durată.
  • După expirarea timpului se scot bandajele elastice și pielea se usucă prin ștergere cu un prosop.
  • Se aplică gel intensiv de fermitate din gama Body Energy fără masaj, pentru a evita încălzirea suprafeței tratate
  • Efectuarea tratamentului dureaza între 40-50min.

CUM ACȚIONEAZĂ?
Toxinele acumulate între celulele de grasime din cauza circulatiei defectuoase și a altor factori (alimentație, fumat, poluare, sedentarism) fac ca acest spațiu să se lărgească, producând ceea ce numim aspect de „coajă de portocală”, adică.celulita. Prin acest tratament acele toxine sunt eliminate.

Alternanța cald-rece ce duce la dilatarea și contracția vaselor de sânge fac ca acest spațiu să fie eliberat. Ingredientele conținute în diferitele produse folosite contribuie și ele la efectul anticelulitic profund. Corpul este pur și simplu remodelat. Pielea este fermă și întinsă, ca dupa un lifting, denivelarile dispar o dată cu centimetrii în plus. Buna circulație a sângelui se restabilește în zonele cu probleme, efectul anticelulitic și de pierdere în volum fiind stabilizat. Chiar și după ce ședintț s-a efectuat se mai pot pierde centimetrii în plus din zonele tratate.

Nu se face nici un alt tratament dupa sedintă, ci doar înainte. De asemenea, nu se face dus cel putin 5 – 7 ore dupa tratament. Se recomandă potențarea tratamentului prin aplicarea de capsule de Serum Lift Extrem din gama BodyEnergy: câte o capsula se maseăza pe corp în fiecare seară timp de cel puțin 21 de zile.

Dacă în timpul tratamentului se ajută procesul de detoxifiere și prin alte mijloace: dietă,  sport, ceaiuri diuretice etc, efectul este mult mai drastic și mai stabil.

Dat fiind faptul că reducerea în volum este considerabilă, se recomandă macar 2 ședinte dintr-un alt tratament de fermitate: electrostimulare sau masaj.

 

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu