Cosmetică Estetică

Papiloamele… Ce sunt?

22 ianuarie 2018

Papiloamele sunt mici escrescente cutanate de culorea pielii sau maronii si pot fi confundate deseori cu alunitele.

Apar si se observa cel mai frecvent la nivelul pleoapelor, pliurilor gatului, axilelor sau decolteului. Pot fi in contact strans cu pielea sau, se pot tine de piele printr-un mic pedicul. De la un singur papilom se pot dezvolta o multitudine de astfel de formatiuni in special in zonele de pliuri din cauza contactului prelungit de piele pe piele .Persoanele diabetice sau supraponderale sunt mai predispuse la dezvoltarea acestora.

Cum se trateaza ?

Terapia de eliminare a papiloamelor este prin topire termica cu un dispozitiv ce produce  plasma.

Plasma distruge papilomul de la radacina.Aceasta, Plasma este creata intre varful dispozitivului si pielea pacientului, are capacitatea de a distruge controlat leziunea si duce la contractia fibrelor de colagen ce ofera efectul de lifting dupa tratament, acesta neinfluentand tesuturile inconjuratoare.

Procedura se efectueaza cu anestezie locala pentru un confort total in timpul tratamentului, iar cateva zile dupa interventie se recomanda aplicarea unei creme cicatrizante pentru ca pielea sa se epitelizeze normal.

Motivul pentru care se trateaza aceste formatiuni este aspectul  lor inestetic, tendinta la crestere in dimensiune si imultire necontrolata.

 Te asteptam pentru un consult in Centrul nostru.

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu