Cosmetică Estetică

Blefaroplastia nechirurgicala

22 ianuarie 2018

Inaintarea in varsta face pielea de la nivelul pleoapelor sa piarda din elasticitate si apare aspectul de ,,ochi cazut”. La fel, pielea de la nivelul pleoapei inferioare se aduna in pliuri sau formeaza pungi.

Blefaroplastia chirurgicala era singura metoda de a corecta excesul de piele de la nivelul pleoapelor si de a reda aspectul intinerit al ochilor pana la dezvoltarea medicinei estetice care a creat dispozitive medicale care sa inlocuiasca metoda chirurgicala clasica si invaziva cu tehnici usoare si confortabile.

Pe parcursul interventei de blefaroplastie nechirurgicala plasma este creata intre varful dispozitivului utilizat si pielea pacientului. Plasma topeste controlat epidermul si duce la contractia fibrelor de colagen, ceea ce ofera efectul de lifting dupa tratament. Pielea se strange dupa procesul de remodelare a fibrelor de colagen, continuand si in decursul urmatoarelor saptamani, iar efectul de lifting este de lunga durata.

Blefaroplastia nechirurgicala este o procedura minim invaziva si nedureroasa intrucat se foloseste anestezie locala. Initial se formeaza mici cruste care se toaleteaza si ingrijesc conform indicatiilor cosmetologului.

Efectul este rapid si vizibil  dupa prima sedinta, mai multe sedinte pot fi necesare la o piele radical imbatranita.

Dupa procedura machiajul nu este permis 24 de ore, se aplica un fond de ten special cu protectie UV.

 

Va asteptam pentru un consult in cadrul Centrului.

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu