Cosmetică Lifestyle

Un paradis al relaxării și un concept excepțional de la Maria Galland.

11 august 2015

Imaginează-te purtat de murmurul vântului, simte razele soarelui și admiră puritatea unui ceremonial exceptional de relaxare și întinerire pentru corp și minte. Vă propunem un tratament holistic de îngrijire a pielii ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Un ritual al echilibrului, ce emană o armonie interioară și o stare de bine predominantă, o expediție luxuriantă cu ingrediente active, exclusiv amazoniene.

De peste 50 de ani, Maria Galland se dedică unei misiuni aparte: armonizarea frumuseții interioare cu cea exterioară.

Cheia succesului international a Maria Galland rezidă în dedicarea de la bun început unui singur scop: frumusețea individuală, combinată cu o stare generală de bine. Clienții trebuie să se simtă bine în pielea lor. Premisa pentru acest lucru este menținerea unei relații strânse de încredere reciprocă. Acesta este motivul pentru care produsele Maria Galland nu pot fi găsite oriunde, ci doar în saloanele atent selecționate. Produsele de îngrijire adecvate pot fi achiziționate numai acolo unde se efectuează tratamentele. Astfel, Maria Galland este una dintre cele mai selective marci în industria produselor destinate saloanelor cosmetice.

Fiecare tratament și achiziționarea fiecarui produs de la salon sunt precedate de o analiză amanuntită a pielii și o discuţie cu privire la istoricul acesteia. Esteticiana nu elaborează conceptul individualizat de îngrijire și tratament decat după parcurgerea acestor faze. În plus, consultațiile de la Maria Galland au o abordare holistică întrucat pentru susținerea unei pieli sănatoase se recomandă o alimentație sănătoasă și echilibrată. Nu e vorba de soluții la comandă pentru rezolvarea unor probleme, ci de idei pentru îngrijirea individualizată a tenului și corpului. Maria Galland dorește să inspire și să meargă dincolo de limitele simplei îngrijiri a pielii.

În anii ’60 Maria Galland era esteticiana D-nei Coco Chanel pentru care a creat Crema nr. 5, apoi a dezvoltat un întreg brand complex și complet pentru toate tipurile de ten, ulterior în anii 80 o companie germană farmaceutică a preluat managementul firmei și a creat, alături de un celebru doctor francez, un sistem inovator ce aparține noii generații de produse cosmetice – SISTEMUL DERMATOLOGIC. Noua linie cosmetică-dermatologică este regândită pe principiul “Ajută-ți pielea să se ajute pe sine” și se bazează pe regenerare celulară, anti-îmbatranire, tonifiere și fermitate. Aceste produse sunt indicate persoanelor cu ten sensibil, celor care au suferit intervenții chirurgicale, liftinguri, celor cu tenuri mature, acnee. De asemenea, gama este indicată femeilor care nu sunt încantate de ideea de operație estetică sau injectare cu Botox, dar care vor să-și mențină tinerețea și frumusețea. De ce ? Pentru că după folosirea acestor produse cosmetice, tenul arată ca după efectuarea unei asemenea proceduri.Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranți, parfum și sunt testate dermatologic. Fiecare produs al acestei game conține maximum 15 ingredienți activi adaptați diferitelor probleme ale tenului. Sistemul dermatologic este un sistem complet de îngrijire, creat pe baza unui concept modular: produsele lucrează în sinergie iar pașii de tratament sunt foarte clar definiți. Cuprinde doi piloni de bază: aplicarea zilnică a produselor recomandate pentru acasa și tratamentul complet efectuat în mod regulat la cabinet, unde esteticiana analizeaza starea pielii și dezvoltă planul de tratament individualizat.

Acesta linie de produse cosmetice a fost concepută de un colectiv de medici și farmaciști, iar la testele in vitro și in vivo, după 28 zile de folosință, s-a remarcat: reducerea cu peste 45% a punctelor negre, papule și pustule; reducerea ridurilor cu peste 42%;cresterea ratei de reînnoire celulara cu 42% (scurtarea perioadei de reînnoire celulară la 12 zile la vârsta de 63 de ani). Puritatea și calitatea tuturor produselor corespund înaltelor standarde Maria Galland. Valoarea pH-ului a fost stabilită astfel încât să susțina pielea în recăpătarea echilibrului iar concentrația ingredientilor a fost definită astfel încât efectul lor să fie maxim și să apară în cel mai scurt timp. Produsele și principiile active sunt extraordinar de bine tolerate de pielea sensibilă și reactivă. De aceea fiecare produs “block” conține maximum 15 ingredienți activi atent selectionați.

Este bine știut că societatea în care trăim este dominată de visul tinereții veșnice și al frumuseții fără cusur. De aceea, Maria Galland a creat un sistem inovator ce apartine noii generatii de produse cosmetice – SISTEMUL DERMATOLOGIC. Noua linie cosmetică-dermatologică este regandită pe principiul “Ajută-ți pielea să se ajute pe sine” și se bazează pe regenerare celulară, anti-îmbatranire, tonifiere și fermitate. Aceste produse sunt indicate persoanelor cu ten sensibil, celor care au suferit intervenții chirurgicale, liftinguri, celor cu tenuri mature, acnee. De asemenea, gama este indicata femeilor care nu sunt încantate de ideea de operatie estetica sau injectare cu Botox, dar care vor sa-si mentina tinerețea și frumusețea. De ce ? Pentru că dupa folosirea acestor produse cosmetice, tenul arată ca după efectuarea unei asemenea proceduri.

 

Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranți, parfum ți sunt testate dermatologic.

Fiecare produs al acestei game contine maximum 15 ingredienți activi adaptați diferitelor probleme ale tenului. Sistemul dermatologic este un sistem complet de îngrijire , creat pe baza unui concept modular: produsele lucreaza în sinergie iar pasii de tratament sunt foarte clar definiți. Cuprinde doi piloni de baza: folosirea zilnica a produselor recomandate pentru acasă și tratamentul efectuat în salon, în mod regulat. Esteticiana analizeaăa starea pielii și dezvoltă planul de tratament individualizat. Acestă linie de produse cosmetice a fost concepută de un colectiv de medici și farmaciști, iar la testele in vitro și in vivo, după 28 zile de folosința, s-a remarcat:

  • reducerea cu peste 45% a punctelor negre, papule și pustule;
  • reducerea ridurilor cu peste 42%;
  • creșterea ratei de reînnoire celulara cu 42% (scurtarea perioadei de reînnoire celulara la 12 zile/vârsta 63 ani).
  • Tolerabilitate 

    Puritatea și calitatea tuturor produselor corespund înaltelor standarde Maria Galland. Valoarea pH a fost stabilită astfel încât să susțina pielea în recapatarea echilibrului. Aceasta înseamnă că fiecare produs “block” îi dă pielii exact ce aceasta are nevoie. Concentrația ingredientilor a fost definită astfel încat efectul lor să fie maxim și să apara în cel mai scurt timp – pentru rezultate care pot fi văzute și simțite imediat. Produsele și principiile active sunt extraordinar de bine tolerate de pielea sensibilă. De aceea fiecare produs “block” contine maximum 15 ingredienți activi selectionați.

    Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranți, parfum și sunt testate dermatologic.

    Programari la telefon 0728 980 616 / 0268 540 915, email: contact@salondeea.ro

    sau completand formularul de pe site In salonul nostru puteți găsi și produsele Maria Galland

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu