Estetică

Slabire armonioasa si rapida cu WienerKosmetikum

11 august 2015
De data aceasta vă propunem o terapie mult mai complexă decat cele prezentate anterior. Este vorba de mixarea a doua sau chiar trei proceduri, urmând ca și rezultatele să fie de două până la trei ori mai rapide, mai spectaculoase în lupta cu centimetrii, cu kilogramele în plus , cu celulita.

Pentru o atenuare vădită a celulitei, estetica moderna folosește cu mult succes razele infraroșii. Vă vom supune atenției terapiile efectuate în tunelul cu raze infraroșii, care reprezintă o saună profesională modernă, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate și de luminozitate ale pielii.

Despre saună, acest obicei nordic traditional se spune că este un remediu universal, iar eficacitatea sa este atestată de un proverb finlandez care spune:

„Sauna scoate și pe dracul din om; iar ceea ce sauna nu poate scoate, înseamnă că trebuie să rămână acolo.”

Datorită modalității de închidere, temperatura din interiorul tunelului cu raze infraroșii se va mări iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroșii se vor absorbi de corp prin porii deschiși, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpirație intensivă și mai benefică.

Caldura oferită de razele infraroii este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât deși senzația de discomfort termic este minimă (la suprafața pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu), rezultatele sunt de două ori mai bune. În timp ce la sauna obisnuită transpirația constă din apă și doar maxim 15% grasimi și alte toxine, în cazul folosirii căldurii patrunzatoăre a infraroșiilor, ea este alcatuită din aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele și substanțe nocive. Vasele de sange se dilată, circulația sângelui este stimulată, irigarea cu sange se marește, metabolismul este accelerat.

În tunelul cu raze infraroșii se pot efectua toate tipurile de împachetări cât si electrostimulare.
Printre efectele cosmetice și curative ale tratamentelor în tunelul cu infraroșii se numară:
– eliminarea mai rapidă a surplusului în greutate;
– eliminarea celulitei;
– tonificarea musculaturii;
– grăbirea fenomenului de detoxificare a organismului prin efectul de termosudație;
– penetrarea în profunzime a unor produse cosmetice active;
– reglarea circulației sângelui: dispare senzația de mâini și picioare reci;

După oricare dintre aceste terapii, este benefic să se faca o înfășare cu tehnologie Wienerkosmetikum, care vă va asigura pierderea a cel putin 1,5 cm din circumferință, cât și diminuarea celulitei. Porii fiind deschiși de la terapia precedentă (executată în tunelul cu raze infraroșii), înfășarea Wienerkosmetikum va avea randament maxim.

Metoda de slăbire ultrarpidă WienerKosmetkim este o nouă modalitate naturală și eficientă ca să scapi de câțiva centrimetri buni din dimensiunile corpului.
Putem vorbi fără nici o exagerare că slabirea ultrarapida prin metoda Wienerkosmetkum, precedată de o terapie la tunelul cu raze infrarosii, are șapte mari efecte benefice: obținerea unei siluete zvelte, reducerea vizibilă a celulitei, dezintoxicarea organismului, eliminarea  depunerilor reziduurilor, întinderea, tonifierea și netezirea pielii.
Cele patru efecte ale metodei de slabire prin înfășare la rece produc arderea depunerilor adipoase de pe corp! Garantat!
Aromoterapia prin înfășare se recomandă tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomandă pentru tratarea celulitei din stadii incipiente, până la cea puternică, pentru netezirea pielii, întinderea pielii moi (reducerea dimensiunii abdomenului flasc cu 18 cm nu este o raritate).

Ce puteti realiza prin metoda de slabire WienerKosmetikum

  • Scăderea greutății corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare. Acest efect se masoară imediat în centimetri.
  • În zonele tratate se produce o înlaturare a toxinelor și altor depuneri reziduale suplimentare, datorită osmozei și a uleiurilor aromate conținute. De unde și diminuarea vizibilă a celulitei.
  • Înlșturarea depunerilor minerale suplimentare, datorită subsțantelor folosite în terapie și a strângerii faselor.
  • Netezirea și întinderea pielii, ca efect al întregului tratament.

Pot beneficia de aceasta metoda și persoanele care au varice sau vase de sânge sparte.

You Might Also Like

1 Comentariu

  • Reply Chrinstine 11 septembrie 2016 at 19:33

    Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this post and also the rest of the site is also really good. http://bing.org

  • Adaugă un comentariu