Cosmetică Estetică

Tratamentele cosmetice, RĂSFAȚ sau NECESITATE?

26 mai 2015

Aș răspunde că merg mână în mână, deci, ambele. Să îmbinăm necesitatea cu o invitație la relaxare, ca un moment special, ca pe un cadou pe care vi-l acordați.

Tratamentul cosmetic este o necesitate deoarece, numai astfel poate fi menținută sănătatea și frumusețea tenului, în condițiile actuale de trai și de mediu. Și să nu uităm de bagajul genetic, predispozițiile care le primim la naștere.

Dragele mele, tenul este „Cartea noastră de vizită”, cu el ne creăm imaginea. E adevărat că avem machiajul la îndemână, dar aplicat pe un ten neîngrijit, nu face decât sa scoată în evidență problemele.

Sunt multe lucruri pe care le putem face acasă, și, informate corect în urma consultării unei esteticiene, chiar este bine să le facem; ele completează tratamentele cosmetice fără de care pot chiar crea ravagii. Tratamentele cosmetice repară degradarea creată de mediul cotidian și pregătesc tenul pentru o întreținere eficientă.

 

Tratamentul cosmetic este ales de esteticiană în funcție de nevoile tenului în acel moment. Aparatura folosită în tratament aduce o îmbunătățire rapidă a pielii, pe care nu o putem obține altfel.

Tratamentul cosmetic include: demachierea, analiza tenului, tratament cu vapori, masaj facial, curățirea porilor, mască.

Frecvența tratamentelor variază în funcție de nevoile tenului. În general, se recomandă un tratament pe lună. Eficiența rezultatelor este strâns legată de relaxarea din timpul tratamentului. Pielea face absorbția ingredientelor active, iar aparatele execută o hidratare în profunzime regenerând și sporind fermitatea pielii.

Tenurile cu probleme (acneice, grase, mature etc) au nevoie de tratamente specifice care dau rezultate de excepție.

Să nu uităm nici de zona delicată a ochilor și nici de gât, decolteu, cele care ne trădează vârsta! Pentru aceste zone există tratamente cosmetice speciale care vor rezolva aceste probleme într-un mod profesional.

O oră și jumătate cât durează un tratament, poate fi o evadare din cotidian, o adevărată vacanță în urma căreia veți fi mai frumoasă, mai odihnită, pentru că O MERITAȚI!

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu