Estetica: produse profesionale


Bruno VASSARI

Este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, ce are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de prestigiu in domeniul esteticii.

De asemenea, ca noutate absoluta in domeniul esteticii profesionale, Bruno Vassari a lansat in 2009 primul tratament cosmetic complet bazat pe celule steam extrase din radacinile arborelui de sequoia si din floare de vita de vie, Cell Active.

Gamele Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox au la baza terapii cu rezultate imediate deja consacrate (alge marine, ceai verde etc.) combinate cu vinoterapie ce conduc in final la rezultate spectaculoase ale tratamentelor.

Linia Kianty Spa a fost creata special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri.
Fructele marii si ale pamantului actioneaza sinergic si se combina perfect pentru a reface echilibrul sensibil al pielii, avand ca efect imediat imbunatatirea conditiei pielii oferind o senzatie placuta de confort si relaxare.WienerKosmetikum

Metoda de slabire ultrarpida WienerKosmetikum este o noua modalitate naturala si eficienta ca sa scapi de cativa centimetri buni din dimensiunile corpului.
Putem vorbi fara nici o exagerare ca slabirea ultrarapida prin metoda Wienerkosmetkum, precedata de o terapie la tunelul cu raze infrarosii, are sapte mari efecte benefice: obtinerea unei siluete zvelte, reducerea vizibila a celulitei, dezintoxicarea organismului, eliminarea a depunerilor reziduurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.
Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor adipoase de pe corp! Garantat!
Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei din stadii incipiente, pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (reducerea dimensiunii abdomenului flasc cu 18 cm nu este o raritate).

Ce puteti realiza prin metoda de slabire WienerKosmetikum

  • Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare. Acest efect se masoara imediat in centimetri.
  • In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si a altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute. De unde si diminuarea vizibila a celulitei.
  • Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita substantelor folosite in terapie si a strangerii faselor.
  • Netezirea si intinderea pielii, ca efect al intregului tratament.Voucher cadou

Tatuaj semipermanent sprancene

Produse organice - Salon Deea'