Cosmetica: produse profesionale


Farmec

Inceputa cu peste 120 de ani in urma, activitatea FARMEC are astazi o larga recunoastere, atat in Romania, cat si in lume, produsele companiei fiind exportate in tari din Europa, Asia si America de Nord. Istoria moderna a companiei incepe in 1967, cand FARMEC devine primul producator de creme si emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din Romania. Produsele se adresau femeilor ajunse in pragul varstei de 40 de ani, cand tenul arata primele semne de imbatranire. Astazi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acopera o gama larga de utilizare, printre acestea numarandu-se atat marci traditionale, cat si produse lansate in ultimii ani.

Originalitatea si calitatea produselor FARMEC a fost recunoscuta oficial in anul 2002, atunci cand compania a obtinut Certificatului International de Calitate ISO 9001:2000.

FARMEC este in prezent liderul pietei de produse cosmetice romanesti, multe dintre marcile produse la Cluj aflandu-se in topul preferintelor consumatorilor romani. Grija pentru frumos si respectul fata de traditie, sanatate si mediul inconjurator, completate de cercetarea continua, originalitate si atentia fata de cerintele clientilor sai, au facut din FARMEC un producator apreciat de-a lungul timpului. Astazi, portofoliul companiei insumeaza cateva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS si OBSESIE.

Fiecare dintre produsele marca FARMEC valorifica ingrediente naturale sau sintetice recunoscute pe plan mondial, alaturi de principii active de provenienta locala, selectionate din bogatia naturala a solului si florei romanesti. FARMEC detine zeci de brevete de inventie pentru produsele realizate prin retete originale, in laboratoarele de cercetare proprii.

FARMEC se situeaza in randul marilor companii industriale din Europa, atat prin calitatea produselor, cat si datorita investitiilor in tehnologii moderne, menite sa protejeze mediul inconjurator. In cadrul companiei, functioneaza primul laborator de analize fizico-chimice din Transilvania acreditat RENAR si, totodata, cea mai mare sectie de aerosoli din sud-estul Europei.

In ultima vreme, FARMEC si-a asociat numele cu marci recunoscute pe plan international, prin realizarea de produse sub marci private. Capacitatea extinsa de productie si respectarea unor inalte standarde de calitate, au permis fabricarea unui numar mare de astfel de produse: creme, emulsii, lotiuni, geluri de dus, sampoane si deodorante.

De asemenea, pentru atingerea obiectivelor de performanta si mentinerea unui standard superior de calitate, FARMEC a dezvoltat relatii de colaborare cu numerosi parteneri de prestigiu: Societatea Romana de Cosmetologie, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatiegan din Cluj-Napoca, Clinicile de Dermatologie din Cluj-Napoca si Bucuresti, Clinici de testare a eficientei produselor, Laboratoarele Dermscan Franta si Evic International Romania.

Produsele FARMEC se regasesc pe toate continentele de pe glob.Maria Galland

Va propunem un tratament holistic de ingrijire a pielii ce se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Un ritual al echilibrului, ce emana o armonie interioara si o stare de bine predominanta, o expeditie luxurianta cu ingrediente active, exclusiv amazoniene


De peste 50 de ani, Maria Galland se dedica unei misiuni aparte: armonizarea frumusetii interioare cu cea exterioara.

Cheia succesului international a Maria Galland rezida in dedicarea de la bun inceput unui singur scop: frumusetea individuala, combinata cu o stare generala de bine. Clientii trebuie sa se simta bine in pielea lor. Premisa pentru acest lucru este mentinerea unei relatii stranse de incredere reciproca. Acesta este motivul pentru care produsele Maria Galland nu pot fi gasite oriunde, ci doar in saloanele atent selectionate. Produsele de ingrijire adecvate pot fi achizitionate numai acolo unde se efectueaza tratamentele. Astfel, Maria Galland este una dintre cele mai selective marci in industria produselor destinate saloanelor cosmetice.Dr. Kadir Exclusive Organic Skin Care

Exclusive Organic Care reprezinta o serie de produse naturale organice certificate destintinate ingrijirii pielii, create din uleiuri organice selectionate, unt, uleiuri uleiuri esentiale, ingrediente sofisticate, active, bazate pe extracte organice din plante, ingrediente din padurea tropicala si alte componente naturale speciale. Toate ingredientele, procesele si ambalarea corespund standardelor pentru cosmetice organice si naturale. In majoritatea produselor procentajul de ingrediente naturale depaseste 99%. Nu se intrebuinteaza silicon, glycol, carbomer, paraben, parfum sintetic, emulsificatori sintetici si detergenti. Totusi, produsele sunt elegante, luxoase si de inalta eficacitate, conform asteptarilor de la produsele moderne de ingrijire a pielii , de inalta clasa.ARTDECO

Romantism, eleganta, naturalete.
Gama vasta de culori ARTDECO ofera un spectru larg in realizarea machiajelor, incepând de la cel elegant si terminând cu cel modern, paleta de make-up ARTDECO oferind astfel solutia perfecta atât cosmeticienelor, cât si make-up artistilor in realizarea propriilor fantezii, fie ca este vorba de un machiaj discret sau de unul elegant, cu tendinte moderniste.
Firma germana ARTDECO a reusit sa impuna standarde foarte ridicate pe piata produselor profesionale de machiaj. In urma cu 10 ani ARTDECO a reusit sa se impuna si la Hollywood, semnand un contract de exclusivitate cu Sony Pictures.

Produsele sale reusesc sa protejeze tenul si sa-i dea posibilitate esteticienei sa-si manifeste din plin talentul. Pigmentii extrem de versatili dar in acelasi timp extrem de rezistenti si in acelasi timp cu un PH neutru pentru o perioada de peste 18 ore recomanda ARTDECO pentru clientele care doresc UN MACHIAJ NEAGRESIV PENTRU TENUL LOR.

Salonul nostru recomanda produsele ARTDECO si pentru machiajul de acasa.Voucher cadou

Tatuaj semipermanent sprancene

Produse organice - Salon Deea'