Un paradis al relaxarii si un concept exceptional de la Maria Galland.

Cosmetica


Imagineaza-te purtat de murmurul vantului, simte razele soarelui si admira puritatea unui ceremonial exceptional de relaxare si intinerire pentru corp si minte. Va propunem un tratament holistic de ingrijire a pielii ce se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Un ritual al echilibrului, ce emana o armonie interioara si o stare de bine predominanta, o expeditie luxurianta cu ingrediente active, exclusiv amazoniene.

Maria Galland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De peste 50 de ani, Maria Galland se dedica unei misiuni aparte: armonizarea frumusetii interioare cu cea exterioara.

Cheia succesului international a Maria Galland rezida in dedicarea de la bun inceput unui singur scop: frumusetea individuala, combinata cu o stare generala de bine. Clientii trebuie sa se simta bine in pielea lor. Premisa pentru acest lucru este mentinerea unei relatii stranse de incredere reciproca. Acesta este motivul pentru care produsele Maria Galland nu pot fi gasite oriunde, ci doar in saloanele atent selectionate. Produsele de ingrijire adecvate pot fi achizitionate numai acolo unde se efectueaza tratamentele. Astfel, Maria Galland este una dintre cele mai selective marci in industria produselor destinate saloanelor cosmetice.

Fiecare tratament si achizitionarea fiecarui produs de la salon sunt precedate de o analiza amanuntita a pielii si o discuţie cu privire la istoricul acesteia. Esteticiana nu elaborează conceptul individualizat de ingrijire si tratament decat dupa parcurgerea acestor faze. In plus, consultatiile de la Maria Galland au o abordare holistica intrucat pentru sustinerea unei pieli sanatoase se recomanda o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Nu e vorba de solutii la comanda pentru rezolvarea unor probleme, ci de idei pentru ingrijirea individualizata a tenului si corpului. Maria Galland doreste sa inspire si sa mearga dincolo de limitele simplei ingrijiri a pielii.

In anii '60 Maria Galland era esteticiana D-nei Coco Chanel pentru care a creat Crema nr. 5, apoi a dezvoltat un intreg brand complex si complet pentru toate tipurile de ten, ulterior in anii 80 o companie germana farmaceutica a preluat managementul firmei si a creat, alaturi de un celebru doctor francez, un sistem inovator ce apartine noii generatii de produse cosmetice – SISTEMUL DERMATOLOGIC. Noua linie cosmetica-dermatologica este regandita pe principiul “Ajuta-ti pielea sa se ajute pe sine” si se bazeaza pe regenerare celulara, anti-imbatranire, tonifiere si fermitate. Aceste produse sunt indicate persoanelor cu ten sensibil, celor care au suferit interventii chirurgicale, liftinguri, celor cu tenuri mature, acnee. De asemenea, gama este indicata femeilor care nu sunt incantate de ideea de operatie estetica sau injectare cu Botox, dar care vor sa-si mentina tineretea si frumusetea. De ce ? Pentru ca dupa folosirea acestor produse cosmetice, tenul arata ca dupa efectuarea unei asemenea proceduri.Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranti, parfum si sunt testate dermatologic. Fiecare produs al acestei game contine maximum 15 ingredienti activi adaptati diferitelor probleme ale tenului. Sistemul dermatologic este un sistem complet de ingrijire, creat pe baza unui concept modular: produsele lucreaza in sinergie iar pasii de tratament sunt foarte clar definiti. Cuprinde doi piloni de baza: aplicarea zilnica a produselor recomandate pentru acasa si tratamentul complet efectuat in mod regulat la cabinet, unde esteticiana analizeaza starea pielii si dezvolta planul de tratament individualizat.

Produse Maria Gallard la Salon Deea Brasov

Acesta linie de produse cosmetice a fost conceputa de un colectiv de medici si farmacisti, iar la testele in vitro si in vivo, dupa 28 zile de folosinta, s-a remarcat: reducerea cu peste 45% a punctelor negre, papule si pustule; reducerea ridurilor cu peste 42%;cresterea ratei de reinnoire celulara cu 42% (scurtarea perioadei de reinnoire celulara la 12 zile la varsta de 63 de ani). Puritatea si calitatea tuturor produselor corespund inaltelor standarde Maria Galland. Valoarea pH-ului a fost stabilita astfel incat sa sustina pielea in recapatarea echilibrului iar concentratia ingredientilor a fost definita astfel incat efectul lor sa fie maxim si sa apara in cel mai scurt timp. Produsele si principiile active sunt extraordinar de bine tolerate de pielea sensibila si reactiva. De aceea fiecare produs “block” contine maximum 15 ingredienti activi atent selectionati

Este bine stiut ca societatea in care traim este dominata de visul tineretii vesnice si al frumusetii fara cusur. De aceea, Maria Galland a creat un sistem inovator ce apartine noii generatii de produse cosmetice – SISTEMUL DERMATOLOGIC. Noua linie cosmetica-dermatologica este regandita pe principiul “Ajuta-ti pielea sa se ajute pe sine” si se bazeaza pe regenerare celulara, anti-imbatranire, tonifiere si fermitate. Aceste produse sunt

indicate persoanelor cu ten sensibil, celor care au suferit interventii chirurgicale, liftinguri, celor cu tenuri mature, acnee. De asemenea, gama este indicata femeilor care nu sunt incantate de ideea de operatie estetica sau injectare cu Botox, dar care vor sa-si mentina tineretea si frumusetea. De ce ? Pentru ca dupa folosirea acestor produse cosmetice, tenul arata ca dupa efectuarea unei asemenea proceduri.

 

Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranti, parfum si sunt testate dermatologic.

Fiecare produs al acestei game contine maximum 15 ingredienti activi adaptati diferitelor probleme ale tenului. Sistemul dermatologic este un sistem complet de ingrijire , creat pe baza unui concept modular: produsele lucreaza in sinergie iar pasii de tratament sunt foarte clar definiti. Cuprinde doi piloni de baza: folosirea zilnica a produselor recomandate pentru acasa si tratamentul efectuat in salon, in mod regulat. Esteticiana analizeaza starea pielii si dezvolta planul de tratament individualizat. Acesta linie de produse cosmetice a fost conceputa de un colectiv de medici si farmacisti, iar la testele in vitro si in vivo, dupa 28 zile de folosinta, s-a remarcat:

  • reducerea cu peste 45% a punctelor negre, papule si pustule;
  • reducerea ridurilor cu peste 42%;
  • cresterea ratei de reinnoire celulara cu 42% (scurtarea perioadei de reinnoire celulara la 12 zile/varsta 63 ani).

 

Tolerabilitate 

Puritatea si calitatea tuturor produselor corespund inaltelor standarde Maria Galland. Valoarea pH a fost stabilita astfel incat sa sustina pielea in recapatarea echilibrului. Aceasta inseamna ca fiecare produs “block” ii da pielii exact ce aceasta are nevoie. Concentratia ingredientilor a fost definita astfel incat efectul lor sa fie maxim si sa apara in cel mai scurt timp – pentru rezultate care pot fi vazute si simtite imediat. Produsele si principiile active sunt extraordinar de bine tolerate de pielea sensibila. De aceea fiecare produs “block” contine maximum 15 ingredienti activi selectionati.

Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranti, parfum si sunt testate dermatologic.


Programari la telefon 0728 980 616 / 0268 540 915, email: contact@salondeea.ro 

sau completand formularul de pe site


Inapoi la lista de articole

Spune-ti parerea despre articol

Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Nume:
Email:

Comentarii:

Voucher cadou

Tatuaj semipermanent sprancene

Produse organice - Salon Deea'