Cosmetică

Produse être belle Naturel

2 aprilie 2019

être belle  produce de mai bine de 30 de ani produse cosmetice exceptionale, dedicandu-se  ingrijirii cu mare succes  a frumusetii femeilor din intreaga lume.

Reprezentat in 60 de tari, brandul de produse exclusiviste din Germania – être belle  are ca obiectiv dezvoltarea de produse inovatoare de cosmetica compatibile cu orice tip de piele, din ingrediente active de cea mai buna calitate.

Gama être belle  Naturel combina intr-o formula unica micro-alge cu ingrediente naturale din gradina bunicii (broccoli, porumb,ridiche, morcov, sfeclă roșie și rozmarin), precum si factori activi calmanti (ceai alb, extract din bumbac, uleiuri cicatrizante din sâmburi de caise, cătină) si ingrediente active pentru repararea ADN-ului. Toate acestea au ca efecte combaterea procesului de imbatranire, hidratarea si calmarea tenului

Fiind certificate NATRUE, produsele être belle respecta misiunea de protejare si promovare a produselor cosmetice naturale si organice in beneficiul consumatorilor.

Puteti achizitiona din Salon Deea setul Naturel la pretul de 450 lei, avand in componenta urmatoarele produse:

Apă micelara 

Demachiere blândă cu tehnologie micelară și extract din ceai alb și bumbac.

Curăță în profunzime pielea, îndepărtează cu grijă impuritățile și machiajul, în același timp acționează ca o soluție tonică care purifică și hrănește tenul.

Cremă de zi și noapte 

Îngrijire reparatoare ADN, pentru orice tip de ten. Cu tehnologia cu micro-alge, ulei din broccoli, sfeclă roșie și ulei din sâmbure de caise pentru o piele sănătoasă și perfectă. Previne formarea ridurilor și protejează țesutul pielii. Foarte delicată datorită ceaiului alb și uleiului din bumbac.

Cremă de ochi

Cremă pentru ochi hidratantă, pentru prevenirea ridurilor și protejarea țesutului pielii. Uleiuri valoroase din plante din grădina bunicii combinate cu tehnologia de ultimă oră cu micro-alge oferă îngrijirea ideală pentru ochii sensibili și obosiți.

Ulei smoothie 

Cele mai bune plante din grădină pentru pielea ta. Smoothie sănătos făcut din broccoli, morcovi, ridiche, sfeclă roșie, porumb, bumbac delicat și ceai alb, este perfect pentru a hidrata pielea uscată și obosită. Conferă un aspect sănătos și mătăsos.

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu