Cosmetică

Produse profesionale de hairstyling Keune

5 decembrie 2017

Keune implineste 95 de ani! Afacerea a fost fondata la data de 6 ianuarie 1922, de catre chimistul olandez Jan Keune. La momentul acela, a dezvoltat o formula inovatoare pentru un permanent lichid, facand din compania sa primul producator european al acestui tip de produs. Astazi produsele Keune sunt utilizate in mai mult de 70 de tari de catre sute de mii de profesionisti din saloanele de infrumusetare.

La Keune, suntem preocupati de a crea un par frumos, sanatos si stralucitor. Culorile si produsele Keune sunt disponibile intr-o gama completa, de la nuante naturale la cele fashion.

coloration-keune-tinta-color-n6

Tinta Color reprezinta un serviciu de colorare cu acoperire 100% a parului alb, in timp ce Semi Color este un serviciu de colorare semipermanenta, fara amoniac, ce acopera pana la 70% parul alb.

Atat Tinta Color cat si Semi Color sunt bazate pe uleiul extras din nuca de cocos, fapt ce ofera cea mai buna baza pentru o structura sanatoasa a firului de par, dupa fiecare proces de colorare. Extrasul din nuca de cocos protejeaza scalpul impotriva patarii si ofera vopselei o texura cremoasa si perlata.

Scutul impotriva razelor solare – Solamer UV, protejeaza parul si implicit culoarea impotriva decolorarii si a degradarii.

 

 

3e4c2f25206ee8e3717b15b52e2a0913
O imagine aparte incepe cu Keune Design.   Keune Design ofera un concept complex ce inglobeaza produse fundamentale pentru coafarea parului, produse pe care orice coafor sau client merita sa le aiba.

Aratati minunat, cu Keune Design!

 

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu