Cosmetică

15 septembrie: deschiderea oficiala si un nou capitol

6 septembrie 2016

Dragi clienți și cititori

Pe 15 septembrie începe un nou capitol din viața noastră. Sărbătorim această evoluție printr-un eveniment de deschidere a noului nostru sediu, de pe str. Berzei nr. 8F! Aici vom asista la o prezentare de carte, un recital de vioară, o tombolă cu premii și alte surprize pe care le-am pregătit pentru invitații noștri.

Suntem atât de bucuroși și entuziasmați încât cu greu vă putem descrie în cuvinte ce simțim acum. De peste 15 ani am servit cu drag mii de clienți, însă până acum spațiul în care ne-am desfășurat activitatea nu ne-a permis să vă punem la dispoziție toată gama noastră de masaje și terapii holistice. Însă, de acum înainte, totul se va schimba.

Noul spațiu este mult mai generos și are zone amenajate special pentru masaje și terapii holistice, precum și pentru consultații de nutriție. Vom fi mai mult decât un salon de estetică; vom deveni un Centru de Sănătate și Frumusețe, având sloganul „Beauty & Holistic Therapy”.

Deschidere cu prezentare de carte și alte surprize

În data de 15 septembrie, începând cu ora 17:30, invitații noștri care vor avea ocazia să fie primii care descoperă spațiul amenajat al noului nostru sediu, vor avea parte de un tur al locației dar și de o serie de surprize și momente de neuitat.

Invitata noastră, Mihaela Spiridonescu, antreprenor și antrenor de viață sănătoasă, ne va prezenta cartea „Imun la nefericire”, în cadrul unui moment special. Vom afla de la Mihaela principiile care ne ajută să trăim o viață în armonie, cu sănătate și echilibru interior. Acesta este un excelent stimulent pentru toate viitoarele noastre cliente care vor alege să-și echilibreze viața din punct de vedere al alimentației și sănătății mentale și fizice, dobândită cu ajutorul terapiilor holistice și masajelor de relaxare. Mai multe detalii despre Mihaela și cartea ei poți citi aici.

Pentru că în viață avem nevoie și de muzică pentru a recăpăta echilibrul spiritual, invitatul nostru, Trestian Dumitrescu, student la Facultatea de Interpretare Instrumentală, secția Vioară din cadrul Universității București, va susține un recital de vioară de neuitat. Tânărul muzician a câștigat numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de muzică clasică și este unul din cei mai promițători violoniști români ai momentului.

Momentele de răsfăț vor continua în cadrul evenimentului! Organizăm și o tombolă cu premii care constă în terapii gratuite și alte surprize de care invitații vor putea beneficia în cadrul noului nostru salon.

Evenimentul de deschidere va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 17:30. Participarea se face pe bază de invitație.

Abia așteptăm să ne deschidem porțile și pornim la drum într-un nou spațiu dar cu aceeași pasiune și dăruire pentru estetică și sănătate!

Cu drag,

Echipa Deea Salon

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu