Cosmetică

Gama pentru ingrijirea corpului de la Nashi Argan

18 iunie 2016

Nashi Argan este o gamă simplă, elegantă şi eficientă de produse profesionale atât  pentru îngrijirea corpului cât și pentru îngrijirea părului. Fiecare produs Nashi Argan a fost creat pentru a satisface nevoile femeilor prin simplitate și eficacitate, oferind catifelare, elasticitate și bunăstare, fiecărui tip de piele. Nshi Argan este bazat pe formule excelente, îmbogățite cu un amestec de elemente naturale de origine orgaic. Folosind linia Nashi Argan, femeile vor obține o piele perfectă în orice situație.

 

GENTILE SCRUB

Pentru o față perfectă fără impurități

Revitalizează pielea feței cu un scrub exfoliant gentil care hidratează și uniformizează tonul pielii, Mulțumită proprietăților regenerative și hrănitoare a granulelor de sâmburi de caisă și mărgele de Jojoba, Uleiul organic de Argan și Glicerine oferă strășlucire, hidratare creeând un efect antiîmbătrânire mulțumită Vitaminei E.

BENEFICII:

*reînoiește pielea feței, hrănind-o și lăsând0o netedă

*lasă pielea perfect hiratată

*combate radicalii liberi care cauzează îmbătrânirea pielii

DRY OIL

Pentru combaterea petelor pe piele 

Uleiul Dry Oil Nashi Argan, bogat în ulei de argan şi ulei abisinian, un mix ce previne îmbătrânirea pielii, redă elasticitatea şi restabileşte nivelul PH-ului natural. Uleiul Abyssian împreuna cu Uleiul de Argan au efect de preveni pierderea elasticității și uscarea pielii, astfel evitând formarea petelor și vergeturilor. Se folosește pentru a combate îmbătrânirea pielii și a da o piele incredibil de catifelată.

BENEFICII:

*hidratare profundă

*proprietăți antioxidante

*ideală pentru uniformizarea tenului

*hrănește pielea fără a o face grasă la atingere

RADIANT ANTI-AGE MOISTURIZER

Pentru o fată luminoasă fără semne de îmbătrânire

Uleiul de Argan, Acidul Hyaluronic, Squalene, Uleiul de Amaranth și Vitamina E, toate sunt în conținutul unei creme catifelate și extrem de hrănitoare, care va avea grijă de fața ta, aducându-i strălucire și reducând ridurile, cercurile negre și pungile de sub ochi.

BENEFICII:

*restructurează și menține hidratarea

*efect de lifting vizibil după prima aplicare

*piele fermă și hrănită

*excelentă bază pentru machiaj

  DAILY BODY CREAM

pentru piele catifelată și hidratată

Puterea uleiului de Argan, a Uleiului din Germeni de Orez, combinată să hidrateze și să combată imperfecțiunile cum ar fi pielea cu aspect de ”coajă de portocală” și efectele retenției de apă.

BENEFICII:

*acțiune de refacere și subțiere

*senzație de catifelare la atingere

*hidratare profundă

*tonus și elasticitate

 

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu