Cosmetică

Nashi Argan

11 august 2015

Nashi ARGANNashi Argan, produsele care au revoluționat piața cosmeticelor din întreaga lume, au pătruns de curând și pe piața românească.
Deea este unul dintre saloanele care își îngrijește clientele cu produsele Nashi Argan, folosind cele mai potrivite tratamente pentru hrănirea și menținerea sănătății părului lor.

Importanța și, mai ales, valoarea uleiului de Argan constau atât în calitățile sale naturale cât și în modalitatea în care acesta se obține pentru a ajunge în produsele de îngrijire a părului. Uleiul de Argan se extrage manual, iar procesul presupune un efort îndelungat. 40 kg de fructe din arborele Argania Spinosa sunt folosite pentru un singur litru de ulei. Cunoscut și transmis din generație în generație de către femeile marocane, uleiul de Argan a fost un important secret cosmetic. Berberii din Maroc foloseau uleiul de Argan în scopuri medicinale, nutrive și cosmetice.

Ulei de argan - Salon DEEA Brasov„Aurul Marocului” cum este supranumit uleiul de Argan, supus testelor științifice, a dobândit însemnătate prin rezultatele care au arătat o concentrație ridicată de Acizi grași nesaturați. Aceștia încetinesc procesul zilnic de evaporare transepidermică a apei. Împreună cu acidul linoleic și Vitamina E, uleiul de Argan stimulează funcțiile vitale ale celulelor, hrănind, hidratând și regenerând firele de păr. Asupra menținerii tinereții părului, oamenii de știință confirmă contribuiția antioxidanților naturali (Tocoferoli) din compoziția uleiului de Argan.

Produse „care ne cuceresc” cum le place clientelor să mărturisească în testimoniale, în discuțiile personale sau pe bloguri dedicate îngrijirii părului, Nashi Argan sunt ideale atât pentru tratamentele individuale, cât și pentru cele realizate de către specialiști în saloanele de înfrumusețare. Părul este hrănit, hidratat, regenerat, tânăr și mătăsos zi de zi.
Pentru un păr frumos și, mai ales, sănătos vă recomandăm tratamentele cu ulei de Argan din cadrul Salonului Deea.

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu