Lifestyle

Deea Salon la InterCharm Milano

11 august 2015
Performanță, stil, talent și dedicare sunt cerințe mai mult decât necesare în industria frumuseții. Salon Deea își merită aprecierea pentru o echipă care întrunește aceste caracteristici. Rezultatele performanțelor salonului Deea se regăsesc în participarea la unul dintre evenimentele internaționale dedicate industriei frumuseții. Deea este singurul salon din România care a participat cu un hairstylist, Gabriel, la expoziția InterCharm Milano.

Expo InterCharm Milano 2012

InterCharm este o expoziție dedicată industriei mondiale a frumuseții. Aceasta se organizează anual la Milano de către Reed Exhibitions. Evenimentul atrage hairstyliști, cosmeticieni, make-up artists, celebrități și personalități importante din sectoarele saloanelor de înfrumusețare, estetică, parfumuri și cosmetice din întreaga lume.

Haistyling Expo Milano

Scopul expoziției de la Milano este acela de a oferi atât participanților cât și vizitatorilor o viziune cât mai largă asupra domeniului estetic. Este o ocazie ideală de a întrezări care sunt următoarele trand-uri și modele în industria frumuseții și de a observa care este potențialul în această zonă unde piețele sunt într-o continuă creștere.

InterCharm își propune ca prin prezentări, training-uri și show-uri să depășească ideea tradițională de a activa într-un singur sector. Aducerea împreună a personalităților și marilor nume din diverse sectoare ale industriei frumuseții crește posibilitatea de a vedea acest domeniu ca un întreg, de a îmbunătăți cunoașterea asupra lui, de a stabili noi contacte, legături și colaborări între participanți.

Evenimente hairstyling la Intercharm

În perioada 6-8 octombrie 2012 a avut loc cea de-a treia ediție a expoziției InterCharm. Cele 14 piețe importante cărora se adresau inițial printre care: S.U.A., Canada, Bulgaria, Olanda, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Norvegia, Suedia, România, Turcia, Rusia s-au dublat. Evenimentul a crescut de la an la an, organizatorii simțind că anul acesta frumusețea a fost valorificată atât prin afaceri internaționale, cât și prin prezența unor adevărați artiși ai domeniului.

Salon Deea din Brașov a fost parte integrantă a acestui eveniment, îmbunătățindu-și performanțele pentru o și mai bună îngrijire a clienților și ținând pasul cu industria frumuseții la nivel internațional. Vă invităm la provocare!

You Might Also Like

Fără comentarii

Adaugă un comentariu